Persondatapolitik


Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft d. 25. maj 2018. De nye regler giver dig blandt andet
større kontrol over, hvordan vi behandler dine data, og hvordan Saks og Papir fremover må kontakte dig.
Du kan læse vores opdaterede persondatapolitik herunder.


1. Generelt
1.1 Denne persondatapolitik beskriver, hvorledes Saks og Papir indsamler og behandler oplysninger om dig.
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Saks og
Papirs hjemmesider og apps.
1.3 Saks og Papir er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Saks og Papir kan ske via

kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.


2. Indsamling og behandling af oplysninger.

Når du besøger websiden, gemmer webserveren midlertidige data,  dvs. din IP-adresse, information om hvilke af

vores websider, du har besøgt, samt dato og klokkeslæt for dit besøg. Disse data slettes, når du forlader websiden.

Derudover gemmes personlige oplysninger kun i de tilfælde, hvor du frivilligt har angivet disse, f.eks. i forbindelse med registrering, køb og behandling af din ordre, markedsundersøgelser, konkurrencer eller online
ansøgninger. Serveren modtager og registrerer automatisk oplysninger fra din browser, herunder bl.a. cookies. De

indsamlede personoplysninger i forbindelse med ordreprocessen er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail

adresse samt

billeddata.


Hvis du kontakter Saks og Papir, vil dine personoplysninger omkring ordren blive behandlet. Billedfiler som du uploader gemmes automatisk i et kun for dig og Saks og Papir tilgængeligt online-galleri i op til 30 dage. Du har til enhver tid mulighed for slette billederne i dine albummer, eller ud fra eget ønske gøre dem tilgængelige over for tredjemand.
Efter at din bestilling er færdigproduceret og udleveret, gemmes billedfilerne i op til 12 uger for at kunne afvikle
evt. reklamationer eller genbestillinger i vores produktion. Herefter slettes disse data automatisk.
Nærværende erklæring om databeskyttelse fastsætter i henhold til artikel 13 i EU's generelle databeskyttelsesforordning (

EU-DSGVO), hvilke oplysninger vi må registrere i forbindelse med dit besøg på vores websted og anvendelsen af Saks og Papirs
Services, samt hvordan disse oplysninger vil blive anvendt. Disse data bliver slettet i overensstemmelse med
lovbestemmelserne efter endt brug.


3. Overførsel af dine data online
Personlige data såsom login, kodeord, adresser, indtastede kreditkortdata eller kontodata bliver udelukkende overført via særligt krypterede forbindelser (HTTPS / SSL) og bliver kun gemt på specielle sikkerhedsservere.

 

4. Hvilke informationer registreres hos os og til hvilket formål?

4.1. Hvilke informationer registreres? Vi bruger de data, du giver for at opfylde din bestilling og fakturering. Dine data vil blive anvendt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse knyttet til de respektive tilhørende formål,
og for at forbedre hjemmesiden, navnlig den tekniske administration af hjemmesiden. Kun hvis du har givet os
dit samtykke, bruges disse data til produktrelaterede undersøgelser og markedsføring. Vi deler kun dine personlige data med statslige myndigheder såsom politi, domstole etc. efter modtagelse af krævede lovpligtige dokumenter. En videreformidling til
trejdepartsvirksomheder finder ikke sted, med mindre du selv har givet tilladelse til det!
4.3. Produktanbefalinger per e-mail
Efter et køb af et Saks og Papir produkt, vil du eventuelt modtage produktanbefalinger af lignende Saks og Papir
produkter per e-mail. I denne forbindelse retter vi os efter gældende lovkrav, og du har naturligvis til hver en tid og
uden begrundelse mulighed for at afmelde dig vores produktanbefalinger. Det er gratis at henvende sig til Saks
og Papir - henvender du dig telefonisk, gælder altså udelukkende dit teleselskabs tariffer.

 

5. Brug af cookies
Vi gør brug af cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside og giver dig mulighed for at benytte bestemte
funktioner. Cookies er små tekstfiler, som lægges på din computer og muliggør en genkendelse, men ikke tillader

personlig idenfikation af din person. Nogle af disse cookies, vi bruger, slettes automatisk af browseren, når du
skifter væk fra hjemmesiden eller lukker din browser (såkaldte "Session cookies"). Andre cookies forbliver på
din enhed og kan læses af os eller vores partnerselskaber, i din browser, næste gang du besøger hjemmesiden ("persistent cookies"). Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af cookies og skal acceptere enhver hjemmesides
brug af cookies. Hvis du vælger ikke at tillade cookies på en hjemmeside, kan det være at bestemte funktioner på
hjemmesiden ikke virker korrekt.


6. Indsamling af anonyme data
Vi indsamler data med hensigt på brug i marketing- og hjemmesideoptimering, som gemmes under pseudoprofiler.

Disse profiler bruges til at analysere, hvordan en hjemmeside bliver brugt med henblik på at optimere de
sider vi stiller til rådighed. Profilerne kan bruges i samarbejde med cookies. Pseudoprofilerne vi opretter
indeholder på ingen måde personlig information om dig. Information indsamlet igennem cookies bliver i de fleste
tilfælde lagret på en sikret server hos Google i Amerika. Indsamlede IP-adresser bliver gemt på en sikret server i
Europa eller lande som er del af Europas Økonomiske Samarbejdsområde. IP-anonymisering er aktiv på dette
website. Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter med info
om, hvordan du bruger hjemmesiden og andre interaktioner, samt internetrelaterede tjenester til os. Ifølge
Google bliver din indsamlede IP-adresse ikke koblet sammen med andre data som Google har indsamlet om dig.

7. Kontakt oplysninger i forbindelse med spørgsmål til kontakt data
Saks og Papir kan kontaktes på:
e-mail: vibe@saksogpapir.dk

telefon: 26151940

8. Konverteringsmåling med Facebooks pixels

 

I forbindelse med din indvilligelse gør vi brug af et trackingpixel fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave,
Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Vha. dette pixel har vi mulighed for at følge vores besøgendes adfærd,
efter at de har besøgt eller klikket på en Facebookannonce. Således har vi mulighed for at måle
effektiviteten af vores Facebook-annoncer - information, vi kan bruge i forbindelse med udarbejdelse af statistikker og
markedsundersøgelser. Alle disse data er fuldstændigt anonyme for os - dvs., at vi ikke ser brugernes personlige
oplysninger. Dataene bliver dog gemt og bearbejdet af Facebook, og vi informerer til hver en tid vores besøgende
om dette. Facebook kan forbinde disse data med din Facebook-konto, ligesom Facebook kan bruge dataene til
deres egne reklameformål såvel som deres egne politikker: https://www.facebook.com/about/privacy/. De
indsamlede oplysninger kan af Facebook såvel som deres partnere bruges til reklameformål, inden- såvel som
udenfor Facebook. Ydermere kan, til de samme formål, en cookie gemmes på din computer.
Denne indvilligelse kan kun gives af besøgende, der er ældre end 13 år. Er du yngre, beder vi dig spørge dine
forældre eller din værge til råds.

9.
Sikkerhedsforanstaltninger
9.1. Ændring, sletning eller indsigt i dine personoplysninger Du kan til enhver tid anmode Saks og Papir om at oplyse,
hvilke specifikke oplysninger, vi har registreret om dig, og til hvilket formål oplysningerne er blevet anvendt. Du har ret

til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personlige oplysninger eller at få disse slettet eller berigtiget, såfremt dette måtte være nødvendigt. Henvendelser bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.
Personoplysninger, som ikke kan relateres til en ordre - herunder din e-mail adresse, hvis du har tilmeldt dig vores
nyhedsbrev - bliver først slettet eller ændret, når du anmoder Saks og Papir om at gøre dette.
I henhold til bogføringsloven er Saks og Papir forpligtet til at opbevare visse af dine personoplysninger, herunder
fakturaer, i minimum 5 år fra din seneste ordre.
Såfremt du har bestilt og fået produceret et produkt af sælger, vil dine billeddata blive gemt i produktionen i op til
12 uger og derefter slettet.

 

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil din e-mail adresse blive slettet fra systemet, når du afmelder dig
dette.