top of page

HVAD ER DET SOM GØR ET PUSLESPIL SÅ UNIKT?

Hos Saks og Papir er vi vilde med personlige puslespil. Et puslespil er et gammelt klassisk spil som kan det unikke at bringe folk sammen på en hyggelig og ukompliceret måde. Det er lige præcis det vi gerne vil. Samle børn og voksne - få bedsteforældrene til at være sammen med sine børnebørn og få de unge til at hygge sig sammen med et puslespil. Det er det et puslespil kan - alle kan være med. 

 

Uden at man tænker over det så har man brugt et par timer for at finde lige den brik som mangler. Man har fået talt sammen, eller man har været stille sammen. I hvert fald, har man været sammen. Det er også nemmere at en samtale opstår når man sidder ved siden af hinanden i stedet for at have direkte øjenkontakt. Vi kender det fra når vi kører bil. Lige pludselig taler man om noget som måske har været svært at bringe på banen.

 

Men vi ved også at de unge kan være svære at lokke til at være med. De har 1000 undskyldninger. For at imødekomme dem har vi snydt en lille smule, ved lave et fotopuslespil om til en slags Instagram, hvor deres egne billeder er med i puslespillet. Det er det som gør vores personlige puslespil helt unikke.

 

Vi har designet flere universer og temaer og der er undladt tomme felter hvor dine egne personlige billeder skal placeres. Det er nemt og giver sig selv når man først går i gang. Hvis du støder på problemer, så ring endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig igennem hvis det opstår spørgsmål og vi hjælper dig med at lave dit eget puslespil.

 

Når puslespillet først er lavet og du har designet æsken med din personlige hilsen, bliver det trykt hos det anerkendte Ravensburger i Tyskland og sendt direkte til modtageren. Et fotopuslespil er en meget personlig gave og et varigt minde som kan tages frem og lægges igen og igen.

 

Der er også mange andre fordele ved at lægge puslespil. Blandt andet kan puslespil bidrage med:

🧩  For de helt små styrker det finmotorikken

🧩  Reducerer stress

🧩  Hjernen bliver stimuleret, det er ren hjernegymnastik og hjernen er trods alt maskinen bag det hele

🧩  Det øger børn og voksnes forståelse for form og farver

🧩  Det fremmer den logiske sans

🧩  Hjernen bliver trænet i at huske

🧩  For ældre forebygger det Alzheimer og holder hjernen i gang

🧩  Hjernen har rigtig godt af at fordybe sig og holde ro. Voreshjerner få desværre alt for lidt ro

 

Hvorfra kommer puslespillet egentlig?

 

Det var den engelske kartograf og gravør John Spilsbury der omkring 1760 producerede de første kommercielle puslespil. Jigsaw er det engelske ord for puslespil og navnet skyldes at man i den spæde puslespilsstart skar brikkerne ud af træ med en stiksav, som på engelsk hedder Jigsaw,

 

Vi designer også puslespil til virksomheder, museer og hoteller. Det er en fantastisk måde at fortælle en historie på. Det kan være i forbindelse med et jubilæum eller måske skal medarbejderne forkæles lidt ekstra. Der er også den ekstra fordel at det er uden tekst, så alle lande kan have glæde af det samme motiv uden at man skal lave forskellige versioner. Ring og hør nærmere, så finder vi en løsning som passer til din virksomhed.

 

Bemærk venligst: Puslespillene leveres ikke samlet. Brikkerne er udstansede og puslespillet er klar til at blive lagt.

 

Vi har mange forskellige kategorier:

Puslespil til børn og unge

Puslespil til voksne

Puslespil til virksomheder

Puslespil med julemotiv

Puslespil med bryllupsmotiv

Puslespil med 1000 brikker

Puslespil med 500 brikker

Puslespil med 100 brikker

Puslespil med 200 brikker

Puslespil med 24 brikker

Puslespil med kæmpe brikker

bottom of page