FORTRUDT ET FOTO ELLER TEKST...

Er du i tvivl om det mindste, så skriv eller ring til os. Der går minimum to timer fra vi har modtaget din bestilling til at vi går i gang med at lave bogen (indenfor tidsrummet 8-16 hverdage).

Skulle der ske det meget uheldige, at du fortryder et foto eller din tekst-hilsen på første side i bogen - 2 timer eller mere - efter du har afsendt bestillingsformularen, så ændrer vi det gerne for 100 DKK i alt - såfremt bogen ikke allerede er sendt til tryk - selvfølgelig...

Alle fotos bliver slettet med det samme, og vi tager det med "privatlivet" meget alvorligt. 

Vi tjekker altid emails, så er der noget, du er i tvivl om, så skriv eller ring til os. Husk, vi måske også har brug for at ringe dig op, hvis der er noget, vi er i tvivl om!! 

Alle bøger bliver lavet manuelt, og vi bruger meget tid på din bog - men så får du også en helt unik bog, hvor der ikke er noget, der ser "forkert" ud. 

BRUG FOR HJÆLP MED

AT SENDE FOTOS TIL OS?

Vi anbefaler, at du sender os mindst 5 fotos og max

8 stk. til brug i BØRNEBOGEN. Til BABYBOGEN vil vi gerne

bede om 10-12 fotos.

Du starter med det første foto og gentager proceduren (tryk igen på den blå bjælke). Når du har samlet alle de fotos, du vil have med, kan du lige gå oversigten igennem. Alle fotos klar? - tryk SEND FOTOS.

 

Bare rolig - hvis du har glemt et foto, så kan du gå tilbage og sende det ene foto, du glemte. 

Hvis du har fortrudt et foto du har sendt, så kontakt os indenfor 2 timer (8-16 hverdage) og vi fjerner det fra listen, inden vi går i gang med at kreere din bog.

Generelt kan alle fotos bruges, bare de er fornuftig størrelse og kvalitet. Fx næsten alle fotos taget med mobilen er helt fine (sålænge du ikke har  ændret på størrelsen ved fx at beskære fotoet efter du har taget det!)

Hvis du sender et gruppefoto, så kan det være begrænset, hvilke sider vi kan bruge det på - men det kan stadig bruges et par steder i børnebogen og ser faktisk ret sødt ud. I babybogen er det rigtig fint med gruppebilleder.

Husk, at foto af hund eller andre dyr også er en favorit hos børnene. 

Vi vil gerne hjælpe med yderligere redigering af billeder. Så hvis du har et foto, der kræver lidt arbejde, så tager vi 100 DKK pr. foto for at fx genskabe resten af et hundeøre, eller fjerne noget der stikker ind foran motivet. Ring til os - så ser vi på det sammen. 

Hvis du
ønsker at bestille flere forskellige varer med egne fotos - beder vi dig uploade fotos i "portioner" pr. vare. Altså ikke
sende alle fotos
samlet.